Zwanenhals-rekker

  • Strakke, moderne uitstraling
  • De doek is eenvoudig te verwisselen
  • Maximale ruimte op de doek voor uw print
  • Betere grip dan standaard spanners
De zwanenhalsrekker is een stevige, veelzijdige spanner die maximale printruimte op de doek biedt en voor veel grip zorgt.
Meer informatie

Extra kosten achteraf zijn altijd vervelend. Vandaar dat onze prijzen altijd inclusief verzending zijn, zowel naar Nederland als België. Dat geldt voor alle producten.

We verkopen niet alleen drukwerk, we maken het ook. Op onze productielocatie in Alkmaar drukken en printen we alle bestellingen zelf. Zo hebben we volledige controle over uw bestelling.

Hulp nodig bij het uitzoeken van uw drukwerk? Of een vraag over bijvoorbeeld een bestand? We zitten er tot 20:00 uur klaar voor! Bel ons op 0850653647 (gratis).

Begin met bestellen
SVG
Hulp nodig? Start chat
Afmeting en aantal
cm
cm
cm
  st 
Bestellen
Loading...
excl. BTW
Mijn bestelling
Afmeting
{{ length ? length + ' x ' : '' }} {{ width + ' x ' + height }} cm ( {{ length ? length + 'l x ' : '' }} b x h)
{{ warnings.dimensions }}
{{ warnings.qty }}
{{ warnings.stickersize }}
{{ warnings.productnotification }}
Aantal

Prijs op basis van selectie:

Omschrijving

Spanner voor strak resultaat

Een zwanenhalsrekker is een spanner met een strakke, moderne look. De spanner heeft een spinhaak die doet denken aan een zwanenhals, vandaar de naam. Het zwarte spantouw rondom de doek zorgt voor een strakke uitstraling die past bij elke print. 


Maximale ruimte op de doek, ideaal voor kleine frames

Een zwanenhalsrekker span je kort op het frame. Hierdoor blijft er meer ruimte over op de doek voor je print. Vooral bij kleine frames levert dit merkbaar verschil, de zwanenhalsrekker is in zo'n geval de ideale optie. 


Meer grip dan normale spanners

De zwanenhalsrekker heeft nog een voordeel: hij heeft meer grip dan gewone spanners. Ook bij stevige wind of regen blijft de doek mooi op zijn plek in het frame. Tegelijk is de doek eenvoudig te verwisselen, handig als je meerdere doeken in één frame wil gebruiken.


 

Doeken geschikt voor zwanenhalsrekkers

Veel van onze doeken zijn geschikt voor zwanenhalsrekkers. Onder meer de Banner 510 en Banner 610, de speakerdoek, meshdoek, steigerdoek en onze voordelige budget banner. Wil je de zwanenhalsrekkers gebruiken, kies dan voor ringen als afwerking.