Airtex®

Op werkdagen voor 21:30 besteld, de volgende dag geleverd

1  m2
19 .
5
10  m2
19 .
13
25  m2
18 .
75
50  m2
18 .
38
100  m2
18 .
00
Bekijk prijslijst
Vanafprijs voor: Airtex®

Description

  • Gebruiksvriendelijk PVC-behang

  • Airtex® kreukt en scheurt niet

  • Naadloos: tot 5x45m uit één deel

  • Fotobehang vandaag besteld, morgen in huis

Our Policies

Eigen drukbestand
Upload jouw bestand in een handomdraai en wij voeren automatische bestandscontrole uit.
Ontwerpen
Ontwerp zelf jouw bestand in onze online editor, keuze uit vershrilende templates.

In de derde stap van het bestellen kan je je bestand aanleveren of een eigen ontwerp maken.

Start met bestellen
cm
cm
st
Totaal:  0,3 m2

Airtex® is het naadloze behang met een maximale printbreedte van 494 cm. Deze polyester doeksoort met een toplaag van PVC heeft een matte uitstraling en een licht gestructureerde toplaag. Daarmee is het een goed alternatief voor traditioneel behang. Airtex® is voordelig en heeft een intensieve kleurkracht.

Behang voor alle kleuren ondergrond

Airtex® wandbekleding heeft een licht grijze achterzijde, ook wel greyback genoemd. Hierdoor is eventueel kleurverschil met de achtergrond niet zichtbaar. Je kunt het materiaal daarom op gekleurde achtergronden plaatsen, zonder dat dit doorschijnt op de prints.

Kreukvrij dankzij de sterke toplaag

Airtex® heeft een toplaag met PVC coating, welke kreukels en scheuren tegengaat. Hierdoor breng je het behang eenvoudig en snel aan op wanden. De toplaag is waterafstotend en biedt een goede bescherming tegen oppervlakte beschadigingen en vlekken.

Eenvoudig verwijderbaar

Wil je een met behanglijm geplakte Airtex® print verwijderen? Dat kan, de afstripbare print is zelfs herbruikbaar. Airtex® wandbekleding breng je gemakkelijk aan op voldoende gladde en egale muren. Zo hecht het behang optimaal.

Downloads

Veelgestelde vragen

Je kunt dit materiaal het beste schoonmaken met warm water en een pluisvrije doek. Gebruik geen reinigingsmiddelen, deze kunnen een negatieve invloed hebben op de inkt.

Dit hangt ervan af hoe goed je de ruimte ventileert, maar dit kan 3 maanden blijven hangen.

Omdat MultiTexPro een materiaal is dat vocht absorbeert, adviseren wij om een lijm te gebruiken die met weinig water is samengesteld. Een goed voorbeeld hiervan is de High lijm.

Voor binnentoepassingen wordt de sublimatie printtechniek gebruikt. Voor buitentoepassingen de UV-printtechniek. Bij sublimatie wordt de inkt verweven in de stof, het is geurloos maar niet UV-licht bestendig. Bij de UV-printtechniek wordt de inkt verhard door een UV-lamp. De inkt is krasvast en UV-licht bestendig. 

Ja, dit kan. Zorg er wel voor dat het niet nat wordt, zo voorkom je schimmel. Wil je dit materiaal toepassen in een ruimte waar het altijd vochtig en warm is? Dan adviseren wij om een textielframe te gebruiken.

Specificaties

Materiaal Polyester met een PVC coating
Gewicht 330 gr./m²
Brandcertificaat B1
Printtechniek UV-print, enkelzijdig
Maximale printbreedte uit één stuk 494 cm
Afwerking Schoonsnijden, tunnels
Binnen/buiten Binnen
Waterafstotend Ja
Translucent Nee
Tip We adviseren je om het behang in één geheel met 5 cm rondom extra te bestellen, omdat een vloer of plafond nooit helemaal recht loopt.
Extra 100% Europees product
Montage Stotend plakken
HS-code 39219060