AcousticPro® bureauscherm

Op werkdagen voor 21:30 besteld, binnen 4 werkdagen geleverd

Stel je product samen om jouw prijs te berekenen.

Description

Hieronder vindt u de herschreven USP's die elk in een ul li tag zijn geplaatst:

  • Personalisatie aan beide zijden van de Deskdividers

  • Effectieve geluidsisolatie en -absorptie

  • Kant-en-klaar gemonteerd frame

Our Policies

Eigen drukbestand
Upload jouw bestand in een handomdraai en wij voeren automatische bestandscontrole uit.
Ontwerpen
Ontwerp zelf jouw bestand in onze online editor, keuze uit vershrilende templates.

In de derde stap van het bestellen kan je je bestand aanleveren of een eigen ontwerp maken.

Start met bestellen
st

Voor een gepersonaliseerd en functioneel interieur

AcousticPro® deskdividers maken de perfecte werkplek voor jouw klanten. Deze bureauschermen hebben akoestische eigenschappen en verminderen de nagalm in de ruimte. Vooral in kantoortuinen zijn bureauschermen bijzonder effectief. Waar geluidsprikkels anders over en weer gaan tussen de verschillende werkplekken, zorgen de bureauschermen ervoor dat geluiden gedempt worden. Dit bevordert de focus en productiviteit van de werknemers die in de kantoortuin aan het werk zijn. Bovendien kunnen interieurarchitecten hun creativiteit de vrije loop laten, omdat de bureauschermen aan beide kanten gepersonaliseerd kunnen worden.

Voor een hoge geluidsabsorptie

De akoestische deskdividers van AcousticPro® zijn gemaakt van gerecyclede katoenvezels van spijkerbroeken. Door de lange vezels absorberen de materialen geluidsgolven, waardoor de nagalm wordt verminderd. Hierdoor ontstaat een aangename akoestiek die bijdraagt aan de productiviteit op kantoor. De dividers beschikken dankzij de combinatie van de materialen en de opbouw binnen het spraakgebied (500-1000 hz) over een α-waarde van 0,7.

Volledig gemonteerd frame

De akoestische prints van AcousticPro® worden geleverd in een zwart of wit gepoedercoat aluminium frame met hoekbeschermers. Door deze coating heeft het frame een slijtvaste laag waardoor het langer meegaat. De prints zijn permanent verlijmd en worden geleverd met eenvoudig te monteren poten of bureauklemmen. Connectors voor het koppelen kunnen los worden besteld.

AcousticPro® verkoop je zo!

Om direct aan de slag te kunnen gaan, biedt de box allerlei handige tools aan waaronder mock-ups, mailtemplates, een klantensite en nog veel meer. Met deze tools weet jij je klant te overtuigen van de voordelen van AcousticPro®.

Vraag jouw sample aan

Wil je het product eerst zien, voelen en testen? Ontwerp hier je eigen AcousticPro® sample met een bedrijfslogo of een uniek design. Je kunt ook gebruik maken van de handige template. Je sample wordt geleverd met een zwart frame en is ideaal om mee te nemen naar een verkoopgesprek, zodat jij de klant de kwaliteit van het akoestische materiaal kunt laten zien. Samples zijn al te bestellen vanaf 1 stuk en kunnen besteld worden via onze website.

Downloads

Specificaties

Printtechniek Sublimatie
Minimaal formaat 80 x 40 cm
Maximaal formaat 200 x 60 cm
Materiaal frame Zwart of gepoedercoat aluminium
Dikte frame 62 mm
Plaatmateriaal Hardboard geperforeerd
Dikte plaat 3,2 mm
Akoestisch materiaal 100% recyclebaar polyester toplaag met een backing van gerecyclede spijkerbroeken.
Akoestische waarden (AW) 0,7
Binnen/buiten Binnen
Inbegrepen accessoires Bureauklem, cornerprotectors en bevestigingsmateriaal.
Extra Het materiaal wordt standaard 8 mm rondom kleiner geleverd, zodat het goed in het frame past. Het bureaublad kan maximaal 4,5 cm dik zijn voor de bureauklem.