Wandkleed

Bezorging binnen 4 dagen
  • Wandkleed op maat
  • Voorzien van eigen ontwerp/print,
  • 100% katoen met weefstructuur
  • Keuze uit bijpassende roede en wandhaak
1
Product samenstellen
cm
cm
st

Een Wandkleed van 100% katoen met bijpassende roede en wandhaak. Bepaal zelf de hoogte en kies uit vijf verschillende breedtes. Bestel direct!

100% katoenen en gepersonaliseerd Wandkleed

Het materiaal heeft een zwaarte van 420 gr./m2, deze dikte geeft het doek een kwalitatieve uitstraling. De Alpha textiel printer levert een hoogwaardige printkwaliteit en laat de kleuren prachtig uitkomen op dit materiaal.

Een wandkleed geeft een bijzondere sfeer

De mogelijkheid om een eigen Wandkleed, met logo’s, een fraai patroon of een inspirerende afbeelding in lijn met de huisstijl van uw klanten te ontwerpen, laat u toch niet liggen. U heeft de keuze uit verschillende breedtes en hoogtes. Het kleed past in elke ruimte. Kleed uw evenementen, showrooms en kantoorruimtes aan met een gepersonaliseerd Wandkleed en verzorg zo de gehele entourage. Het Wandkleed kan worden voorzien van een zwarte roede. Zo komt het doek nog beter uit en past het perfect binnen een modern en industrieel interieur. Door de bijgeleverde afdek-knoppen maakt u het uiterlijk van het Wandkleed nog strakker.

BCI; een garantie voor kwaliteit

BCI katoen wordt over de hele wereld verbouwd en op verschillende plekken samengebracht. Het vermengen van de katoen zorgt voor een gegarandeerde kwaliteit. Het katoen (Mezo) wordt gemaakt volgens de Better Cotton Initiative (BCI) eisen. Dit is een samenwerkingsverband tussen ontwikkelingsorganisaties, milieuorganisaties en het bedrijfsleven en richt zich op het verduurzamen van de katoenteelt.

Afwerking en montage

Om het Wandkleed te kunnen voorzien van een roede wordt het aan de bovenkant en eventueel aan de onderkant afgewerkt met een tunnel van 60 mm. De zijkanten worden omgezoomd, wat voor een kwalitatief geheel zorgt. De roede is aan de bovenkant 30 cm breder dan het doek (15 cm aan elke kant). Dit zorgt voor nog genoeg ruimte om een wandhaak te plaatsen. Hierdoor komt het geheel beter tot z’n recht. Als u ook een roede aan de onderkant plaatst kunt u het Wandkleed extra uitrekken, waardoor het nog strakker oogt. Voor de roede aan de onderkant wordt de breedte van het doek aangehouden, zodat de roede wegvalt in het Wandkleed. Door het grote aantal verschillende soorten ondergronden, zitten er geen schroeven en pluggen voor de wandbevestiging in de verpakking.

Geen wandkleed? hier de alternatieven

Toch een kleiner formaat, bekijk onze Textielposter, deze bestelt u al vanaf 30 cm in breedte. Een andere aankleding voor wanden is WalltexPro. Minder moeite doen voor de installatie? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van Textielframes met of zonder verlichting of ons Akoestisch paneel, wat de akoestiek in de ruimte verbeterd!

Specificaties

Hier vindt u alle specificaties van Wandkleed.

Extra
Vouwen in het doek? Je kunt dit eenvoudig verhelpen door het Wandkleed aan de achterkant te strijken met veel stoom. Het is niet nodig om het strijkijzer daarvoor op de hoogste stand te zetten.
Gewicht
420 gr./m2
Textuur
Grove weefstructuur
Afwerking
Optie 1: Boven tunnel, zij- en onderkant gezoomd Optie 2: Boven en onder tunnel, zijkanten gezoomd
Dikte roede
Ø 29 mm
Hoogte doek
Variabel tot een maximum van 260 cm
Breedte doek
90, 120, 150, 180, 210 cm
Lengte roede
90, 120, 150, 180, 210 en 240 cm
Binnen/buiten
Binnen
Printtechniek
Pigmentinkt op waterbasis
Materiaal doek
100% katoen (Mezo)
Materiaal roede
Zwart staal
Brandcertificaat
Nee

Bestand aanleveren

De benodigde marge, het bestandsformaat en de aanbevolen resolutie staan hieronder.
Onder 'Templates' vind je voorbeeldbestanden met meer uitleg.
Als je een ontwerp maakt in de ontwerpeditor hoef je zelf geen rekening te houden met de specificaties. Dit product heeft verder geen specifieke upload specificaties.

Breedte
Jouw gekozen formaat
Hoogte
Jouw gekozen formaat
Marge
1 cm rondom
Bestandsformaat
.pdf | .jpg | .ai | .eps
Afmetingen bestand
Jouw gekozen formaat + Marge
Aanbevolen resolutie
300 dpi
Templates

Geen downloads

Er zijn geen downloads beschikbaar.