Beurswanden

Op werkdagen voor 21:30 besteld, de volgende dag geleverd

Stel je product samen om jouw prijs te berekenen.

Description

  • Opvallende presentatie van jouw bedrijf on de beurs

  • Uitgebreid assortiment aan Beurswanden

  • Kies uit zes varianten, ook losse prints verkrijgbaar

  • De presentatiewand die zo geregeld is

Our Policies

Eigen drukbestand
Upload jouw bestand in een handomdraai en wij voeren automatische bestandscontrole uit.
Ontwerpen
Ontwerp zelf jouw bestand in onze online editor, keuze uit vershrilende templates.

In de derde stap van het bestellen kan je je bestand aanleveren of een eigen ontwerp maken.

Start met bestellen
st

De Beurswand creëert een leuke setting

Een perfecte beursstand is een goede manier om de sfeer te zetten en jouw merk te tonen tijdens een beurs, conferentie of presentatie.

De Beurs- en presentatiewanden zijn eenvoudig in gebruik, voorzien van een scherpe prints en hebben een uitstekende kwaliteit.

De mobiele Beurs- en presentatiewanden, pop-up beurswanden, zijn eenvoudig en snel op te zetten. En compact op te bergen.

De Beurs- en presentatiewanden voor beurzen van Drukhoek zijn er in verschillende types. Je kan ook losse prints bestellen als je all een een beursstand hebt gekocht.

Een overzicht van alle Beurswanden

Gebogen of Rechte pop-up wand

Zowel de Gebogen als de Rechte pop-up zijn snel op te zetten door het harmonica systeem. Bovendien zijn deze wanden makkelijk te vervoeren in de bijgeleverde trolley tas. Beide zijn verkrijgbaar in twee formaten en zijn binnen 15 minuten op te zetten.

Zipper wandz
De Zipper wand is lichtgewicht, snel op te zetten heeft een afneembare textielhoes ook is hij makkelijk te vervoeren in de handige koffertas.

Re-board® wand
Ultralichte presentatiewand van recyclebare kartonnen Re-board® sandwich-panelen die binnen enkele minuten staat. 
Houd er rekening mee dat deze wand uit één stuk bestaat en het materiaal niet gevouwen kan worden.

Aluminium Beursframe
Dit frame van aluminium buizen met een spandoek kan tegen een stootje en is bij windstil weer ook goed buiten te gebruiken.
Een losse print voor het Beursframe bestel je via Spandoek.

Roll-up XXL
De budget optie maar met grote impact! De Roll-up XXL combineert de forse afmetingen van een presentatiewand met het montagegemak van een Roll-up banner. De Roll-up XXL heeft een Airtex® doek en is verkrijgbaar in drie verschillende formaten. Deze variant is zeer geschikt voor kleinere stands. Het systeem is binnen twee minuten opgezet.

Kofferprint voor bij een pop-up wand?

Bestel een bijpassende Kofferprint en haal het maximale rendement uit de transportkoffer van jouw gebogen pop-up wand en gebruik deze als balie.

Losse prints
Voor de Zipper wand, Gebogen pop-up wand of de Rechte pop-up wand kunt u hier een losse print bestelen.

Een losse print voor het Beursframe bestel je via Spandoek.

Beurswanden geven de stand van jouw klant een professionele uitstraling. Ze zijn eenvoudig in gebruik, voorzien van een scherpe print en van uitstekende kwaliteit. Je hebt de keuze uit verschillende modellen en formaten. Wil je alle informatie overzichtelijk op een rijtje? Download de beurswand vergelijker om jouw klant het juiste advies te geven.

Kies uit vijf varianten, ook losse prints verkrijgbaar

Maak je keuze uit een ruim assortiment beurswanden met de gebogen of rechte pop-up wand, zipper wand, aluminium beursframe of roll-up XXL. Voor de zipper wand, gebogen of rechte pop-up wand en het beursframe kun je losse prints bijbestellen. Kies je voor een pop-up wand? Bestel dan ook een bijpassende kofferprint en haal het maximale rendement uit de transportkoffer van jouw gebogen pop-up wand.

Uitgelicht: zipper wand

De zipper wand is lichtgewicht en snel op te zetten. De afneembare textielhoes is gemaakt van stretchdoek is eenvoudig op te vouwen. De zipper wand is makkelijk te vervoeren in de handige koffertas en het kost slechts 10 minuten tijd om de wand op te zetten.

Vul je beursstand aan

Presenteer jouw folders of magazines in handige magazinehouders of kies voor opbergboxen in kasten. Gebruik onze gratis templates.

Downloads

Specificaties

HS-code 76169990