Premium Finish

Op werkdagen voor 21:30 besteld, de volgende dag geleverd

Stel je product samen om jouw prijs te berekenen.

Description

  • Maakt ondergronden schrob- en krasbestendig
  • Biedt bescherming tegen bacteriën
  • Beschermt de print tegen beschadiging
  • Kan eenvoudig worden aangebracht met een roller of kwast

Our Policies

Eigen drukbestand
Upload jouw bestand in een handomdraai en wij voeren automatische bestandscontrole uit.
Ontwerpen
Ontwerp zelf jouw bestand in onze online editor, keuze uit vershrilende templates.

In de derde stap van het bestellen kan je je bestand aanleveren of een eigen ontwerp maken.

Start met bestellen
st

Premium Finish: een uitstekende bescherming tegen bacteriën

Ben je op zoek naar een coating die ondergronden beschermt tegen bacteriën en krassen? De premium finish is de perfecte oplossing voor ruimtes in ziekenhuizen, zorgcentra en keukens. Daarnaast is de coating ook geschikt voor openbare gebouwen waar hygiëne hoog in het vaandel staat. Dankzij de beschermende laag wordt de ondergrond schrob- en krasvast, waardoor deze extreem goed schoon te maken is. Zo hoef je je geen zorgen meer te maken over vlekken van ketchup of afwasmiddel - de premium finish biedt bescherming tegen alles!

Matte uitstraling voor een betere print

Met de premium finish creëer je een matte uitstraling die lichtreflectie voorkomt. Dat zorgt ervoor dat je print nog beter uitkomt en er professioneel uitziet. Bovendien is de coating geurloos en eenvoudig aan te brengen op diverse ondergronden, zoals Airtex en Dibond.

Eenvoudig aan te brengen met roller

Het aanbrengen van de premium finish is super makkelijk. Je hebt alleen een roller of kortharige vachtroller nodig en zorgt ervoor dat de ondergrond goed gereinigd is. Wel even goed roeren voor gebruik, en breng de coating nat in nat aan. Dat houdt in dat je de wand in één keer af moet maken, anders zullen er aanzetten zichtbaar zijn. In het bijbehorende document kun je de droogtijden, verwerkingstemperatuur en voorbehandeling per ondergrond vinden. Het verbruik per liter is ongeveer 5m2.

Downloads