Decotex UV

Op werkdagen voor 21:30 besteld, binnen 3 werkdagen geleverd

1  m2
23 .
15
10  m2
21 .
33
25  m2
18 .
96
50  m2
18 .
48
100  m2
17 .
66
Bekijk prijslijst
Vanafprijs voor: Decotex UV

Description

  • Polyester stof voor XL-toepassingen

  • Groot toe te passen

  • Voorzien van B1-brandcertificering

  • Haarscherpe kleuren op print

  • Met kreukherstellend vermogen

Our Policies

Eigen drukbestand
Upload jouw bestand in een handomdraai en wij voeren automatische bestandscontrole uit.
Ontwerpen
Ontwerp zelf jouw bestand in onze online editor, keuze uit vershrilende templates.

In de derde stap van het bestellen kan je je bestand aanleveren of een eigen ontwerp maken.

Start met bestellen
cm
cm
st
Totaal:  0,3 m2

Over Dekotex UV

De doeksoort Decotex UV vertoont opvallend veel gelijkenis met Dekostof. Beide polyester doeken zijn mat, soepel en alleen geschikt voor indoorgebruik. Bovendien worden beide materialen voorzien van een hoge resolutie print.

Verschil Decotex UV en Dekostof
Het grote voordeel van Decotex UV ten opzichte van Dekostof is de afmeting. Waar Dekostof een maximale rolbreedte heeft van 320cm, kan Decotex UV tot een maximale afmeting van 5 meter worden geprint.

Decotex, fijne lichtabsorberende polyester stof voor Grote toepassingen

Decotex is een soepel polyester materiaal met een fijne structuur en toont mat en kenmerkt zich door mooie kleuren waardoor deze uiterst geschikt is voor gedetailleerde prints en grote formaten omdat het opvouwbaar en makkelijk te vervoeren is, ook is het materiaal brandvertragend Decotex voldoet namelijk aan de strenge Europese brandveiligheidseisen voor openbare gebouwen, B1 volgens DIN 4102

Decotex word vaak gebruikt voor grote toepassingen denk hier bij aan  Peesdoeken, Textielframes, Backdrops en Podiumdoeken deze kunnen worden gebruikt voor onder andere beurzen, decors op TV, perskamers of kantoorwanden.

Downloads

Veelgestelde vragen

Dat is makkelijk! Je kunt het materiaal strijken op de wolstand. Dekostof is hittebestendig maar voor de zekerheid kun je er een theedoek tussen leggen.

Met warm water en een vezeldoek. We raden reinigingsmiddelen af omdat deze de inkt kunnen beschadigen. Dit materiaal kan niet gewassen worden.

Het materiaal kan voor veel verschillende toepassingen ingezet worden. Voor elke toepassing is de levensduur anders. Bij binnengebruik gaat het materiaal jaren mee. Wel kan het lichtinval invloed hebben. Het materiaal is niet geschikt voor buiten.

Voor binnentoepassingen wordt de sublimatie printtechniek gebruikt. Voor buitentoepassingen de UV-printtechniek. Bij sublimatie wordt de inkt verweven in de stof, het is geurloos maar niet UV-licht bestendig. Bij de UV-printtechniek wordt de inkt verhard door een UV-lamp. De inkt is krasvast en UV-licht bestendig. 

Specificaties

Materiaal Polyester met coating
Gewicht 200 gr./m²
Brandcertificaat B1
Printtechniek UV-print
Maximale printbreedte uit één stuk 498 cm
Textuur Lichte structuur met een matte uitstraling
Afwerking Schoonsnijden, band en ringen, tunnels, pees, klittenband
Binnen/buiten Binnen
Waterafstotend Nee
Translucent Nee
Extra Bestel je een doek met een formaat groter dan 5 x 5 m, dan zetten we de delen voor je aan elkaar en versturen we dit opgevouwen.