Ansichtkaarten & Wenskaarten

Op werkdagen voor 16:30 besteld, de volgende dag geleverd

Stel je product samen om jouw prijs te berekenen.

Description

  • Bestelbaar vanaf 10 stuks
  • Beschikbaar in zowel gevouwen als ongevouwen varianten
  • Keuze uit diverse papiersoorten
  • Enkel- en dubbelzijdig te lamineren
Hierbij zijn de USP's herschreven en geplaatst in een unordered list met behulp van de ul li tag.

Our Policies

Eigen drukbestand
Upload jouw bestand in een handomdraai en wij voeren automatische bestandscontrole uit.
Ontwerpen
Ontwerp zelf jouw bestand in onze online editor, keuze uit vershrilende templates.

In de derde stap van het bestellen kan je je bestand aanleveren of een eigen ontwerp maken.

Start met bestellen

Welk formaat kies jij?

Wil je dat jouw wenskaarten opvallen tussen de rest? Kies dan voor een ander formaat dan het populaire A6-formaat. Bijvoorbeeld voor een A4-formaat waarmee je jouw boodschap extra groot kan overbrengen. Of kies voor een vierkante kaart die zich onderscheidt van de reguliere rechthoekige kaarten. De meeste formaten zijn zowel gevouwen als ongevouwen te bestellen en bieden eindeloze creatieve mogelijkheden.

Enkel en dubbelzijdig te lamineren

Wenskaarten bestel je zowel enkel- als dubbelzijdig. Hierbij kun je kiezen voor een beschermende laminaat die de kaart extra stevigheid en bescherming biedt. Enkelzijdige laminatie is met name handig als je de kaart slechts aan één kant wil beschrijven. Houd er rekening mee dat een zijde met laminatie niet beschrijfbaar is.

Ga je voor gevouwen of ongevouwen?

Bij Fotofabriek kun je zowel ongevouwen als gevouwen kaarten bestellen. Een ongevouwen kaart is het meest eenvoudig en zorgt voor een minimale impact op het milieu. Je kunt deze kaarten dubbelzijdig bedrukken of enkelzijdig bedrukken en er iets persoonlijks op de achterzijde schrijven. Een gevouwen kaart heeft daarentegen een extra luxe uitstraling. Ideaal om ergens neer te zetten en te bewonderen. Bij een enkelzijdig bedrukte, gevouwen kaart kun je aan de binnenkant ook nog een persoonlijke boodschap schrijven.

Diverse duurzame materialen

Bij Fotofabriek zijn de wenskaarten te bestellen op diverse duurzame papiersoorten. Je hebt de keuze uit onder meer HV Halfmat MC, HV gesatineerd MC, natuurkarton, Biotop naturel en Synaps. Daarnaast zijn er ook meer bijzondere papiersoorten beschikbaar, zoals Vergé, Paperwise, Kraftpapier en YupoBlue. Zo kun je ook op het gebied van duurzaamheid aan jouw persoonlijke voorkeur voldoen.

Downloads