Samba Backlit

Op werkdagen voor 21:30 besteld, binnen 3 werkdagen geleverd

1  m2
20 .
93
10  m2
20 .
63
25  m2
20 .
25
50  m2
19 .
88
100  m2
19 .
13
Bekijk prijslijst
Vanafprijs voor: Samba Backlit

Description

  • Het beste doek voor verlichte frames

  • Verlicht de aandachtstrekker voor prints

  • B1-certificering voor beurzen

  • Naadloos backlitdoek tot wel 5 x 50 m

Our Policies

Eigen drukbestand
Upload jouw bestand in een handomdraai en wij voeren automatische bestandscontrole uit.
Ontwerpen
Ontwerp zelf jouw bestand in onze online editor, keuze uit vershrilende templates.

In de derde stap van het bestellen kan je je bestand aanleveren of een eigen ontwerp maken.

Start met bestellen
cm
cm
st
Totaal:  0,3 m2

Unieke, gepersonaliseerde prints krijgen op Samba Backlit het beste resultaat. Dit verlichte frame bezorgt uw boodschap de gewilde aandacht en dit met een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

Intense kleuren

De combinatie van de verlichting met een 200% full color print zorgt ervoor dat er levendige kleuren ontstaan. Samba heeft een natuurlijke textiel look, waardoor de prints nog beter tot hun recht komen.

Vuilafstotend en kreukvrij

Samba heeft het zogeheten lotuseffect: vuil en vocht vallen van het oppervlak. Hierdoor is het ook geschikt voor buiten. De doeksoort is kreukvrij. Na gebruik vouwt u het doek gemakkelijk op en is het later weer kreukvrij te gebruiken.

Naadloos toepasbaar

De Samba Backlit heeft een maximale printbreedte van 494 cm uit één stuk. De grootste frames kunnen dus worden voorzien. Het B1 certificaat geeft u de gelegenheid om het doek toe te passen in openbare ruimtes, zoals beurzen en showrooms.

Downloads

Veelgestelde vragen

Dat is makkelijk! Je kunt het materiaal strijken op de wolstand. Dekostof is hittebestendig maar voor de zekerheid kun je er een theedoek tussen leggen.

Met warm water en een vezeldoek. We raden reinigingsmiddelen af omdat deze de inkt kunnen beschadigen. Dit materiaal kan niet gewassen worden.

Bij binnengebruik gaat het materiaal jaren mee. Bij buiten gebruik is de verwachte levensduur een jaar. De levensduur wordt onder andere beïnvloed door UV-licht en weersomstandigheden.

Voor binnentoepassingen wordt de sublimatie printtechniek gebruikt. Voor buitentoepassingen de UV-printtechniek. Bij sublimatie wordt de inkt verweven in de stof, het is geurloos maar niet UV-licht bestendig. Bij de UV-printtechniek wordt de inkt verhard door een UV-lamp. De inkt is krasvast en UV-licht bestendig. 

Specificaties

Materiaal Polyester
Gewicht 195 gr./m²
Brandcertificaat B1
Printtechniek UV-print
Maximale printbreedte uit één stuk 494 cm
Afwerking Schoonsnijden, platte pees
Binnen/buiten Binnen en buiten
Waterafstotend Ja
Translucent Nee
Extra Het materiaal is luchtdicht en heeft 2-3% stretch. Samba kan licht rafelen als je kiest voor schoonsnijden als afwerking. Doeken die groter zijn dan 5 x 5 meter worden aan elkaar gezet en opgevouwen verstuurd.
HS-code 59032090