Vlag (eigen formaat)

Op werkdagen voor 21:30 besteld, de volgende dag geleverd

1  m2
8 .
25
Bekijk prijslijst
Vanafprijs voor: Flag Longlife

Description

  • Vlaggen bedrukken in elk gewenst formaat

  • Veel afwerkingsmogelijkheden

  • Keuze uit verschillende stoffen

  • Val op met een vlag met een eigen print

Our Policies

Eigen drukbestand
Upload jouw bestand in een handomdraai en wij voeren automatische bestandscontrole uit.
Ontwerpen
Ontwerp zelf jouw bestand in onze online editor, keuze uit vershrilende templates.

In de derde stap van het bestellen kan je je bestand aanleveren of een eigen ontwerp maken.

Start met bestellen
cm
cm
st
Totaal:  0,3 m2

Bepaal zelf je formaat

Het is bij ons mogelijk om vlaggen in elk gewenst formaat en met verschillende afwerkingen te laten maken. Heb je bij het standaard arrangement geen geschikte maat kunnen vinden? Dan kunt je nu stoppen met zoeken. Je kunt bij ons altijd terecht voor gepersonaliseerde vlaggen in álle formaten

Flag en Longlife stof

We maken gebruik van de Flag PET stof, hiermee willen wij je de mogelijk bieden om bij je aankoop rekening te houden met het milieu. De Flag PET stof is namelijk gefabriceerd van 100% gerecyclede petflessen. Onze andere optie is de Longlife, een extra stevige stof, die door zijn structuur minder rafelt.

Model en grootte

Je krijgt de keuze uit twee modellen vlaggen: Een staand en een recht model. Jouw gepersonaliseerde vlag maken we tot 310 cm breed uit één deel. De lengte is zelfs onbeperkt. Wil je een nog grotere vlag? Wij zetten dan de breedte delen voor je aan elkaar. Bij ons is alles mogelijk.

De afwerking

Voor de band en haken van jouw vlag kun je kiezen uit de kleuren zwart of wit. Ook aan jou de keuze of je deze aan de linker- of de rechterzijde van de mastvlag wilt. Het garen komt in dezelfde kleur. Bekijk jouw zelf ontworpen design en kies wat het beste past.

Flagfix

De Flagfix karabijn verlengt de levensduur van de vlag en de mast. De elastische eigenschappen ontnemen de spanning die op de vlag komt te staan door bijvoorbeeld de wind. De Flagfix is een elastische ring die gebruikt wordt bij de bevestiging van vlaggen met een staand model.

Downloads

Veelgestelde vragen

Wil jij je klant zo lang mogelijk van z'n vlaggen laten genieten? Zorg dan dat hij ze op tijd naar binnen haalt, zeker vanaf windkracht 6. Zo verklein je de kans op schade en gaat de vlag langer mee.

Over het algemeen lijken deze drie best veel op elkaar. Wat de materialen uniek maakt? Flag PET is onze duurzame variant gemaakt van 100% gerecyclede petflessen. Flag Longlife rafelt door z’n grove structuur minder snel. Zomen is daarom niet nodig. Vind je deze unieke eigenschappen niet zo belangrijk? Dan kun je gaan voor Flag, onze basis vlag met rondom een klassieke zoom.

Specificaties

Materiaal Flag, Flag PET en Flag longlife
Gewicht Flag en Flag PET: 110 gr./m2
Flag longlife: 115 gr./m2
Brandcertificaat EN 13501 - Klasse B
Printtechniek Sublimatie
Maximale printbreedte uit één stuk Elk formaat is mogelijk
Textuur Flag: lichte en glanzende structuur
Flag longlife: grove, maar lichte structuur
Afwerking Band, haken en tunnel en koord en lus. Kies uit afwerking aan de linker- of rechterzijde van jouw Vlag. De haken worden vanaf 100 cm evenredig verdeeld over de vlag.
Binnen/buiten Binnen
Translucent Flag en Flag PET: 98%
Flag longlife: 90 tot 95%
Levensduur Flag en Flag PET: drie tot vier maanden, tot windkracht zes
Flag longlife: drie tot vijf maanden, tot windkracht zes