Skytube

  • Heldere full-color prints
  • Kies uit 6, 7 of 8 meter hoogte
  • Soepele doek die lang mooi blijft
  • Compleet geleverd met Skytube blower
Met een Skytube breng je jouw reclame naar grote hoogte! Trek de aandacht van publiek met een boodschap die danst in de wind op 6, 7 of zelfs 8 meter hoogte. Compleet geleverd met Skytube Blower.
Meer informatie

Extra kosten achteraf zijn altijd vervelend. Vandaar dat onze prijzen altijd inclusief verzending zijn, zowel naar Nederland als België. Dat geldt voor alle producten.

We verkopen niet alleen drukwerk, we maken het ook. Op onze productielocatie in Alkmaar drukken en printen we alle bestellingen zelf. Zo hebben we volledige controle over uw bestelling.

Hulp nodig bij het uitzoeken van uw drukwerk? Of een vraag over bijvoorbeeld een bestand? We zitten er tot 20:00 uur klaar voor! Bel ons op 0850653647 (gratis).

Begin met bestellen
SVG
Hulp nodig? Start chat
Afmeting en aantal
cm
cm
cm
  st 
Lengte

{{ title }}

{{ description }}

{{ title }}

{{ description }}

{{ title }}

{{ description }}

Accessoires

{{ title }}

{{ description }}

{{ title }}

{{ description }}

Bestellen
Loading...
excl. BTW
Mijn bestelling
Afmeting
{{ length ? length + ' x ' : '' }} {{ width + ' x ' + height }} cm ( {{ length ? length + 'l x ' : '' }} b x h)
{{ warnings.dimensions }}
{{ warnings.qty }}
{{ warnings.stickersize }}
{{ warnings.productnotification }}
Aantal

Prijs op basis van selectie:

Omschrijving

Speelse reclame met een Skytube

Met een skytubes, ook bekend als skydancer, breng je op een speelse manier je boodschap over. De Skytube danst in de lucht en is hierdoor van ruime afstand zichtbaar. De soepele spinakerdoek beweegt heen en weer door de lucht die vanuit de meegeleverde blower onderin de doek wordt geblazen. Je valt gegarandeerd op!


Groot, groter, grootst

De Skytubes zijn leverbaar in 6, 7 of 8 meter hoogte. Hoe groter, hoe meer je opvalt. Maar ook met de 6 meter Skytubes wordt jouw reclame niet over het hoofd gezien. We printen de Skytubes d.m.v. sublimatie, waarbij de inkt in de stofvezel wordt geperst. Hierdoor blijft de doek mooi soepel en blijft de print lang mooi. 


Blower standaard meegeleverd

Bij je bestelling van een Skytube leveren we desgewenst ook een Skytube Blower mee. Bevestigen doe je eenvoudig met het klittenband aan de onderzijde van de Skytube. Met een koordje regel je de beweeglijkheid van de Skytube in de luchtstroom. 


Alles voor een geslaagd evenement!

Gebruik je de Skytube voor een (sport)evenement of bijvoorbeeld een feestelijke opening? Bestel eenvoudig ander promotiemateriaal mee, zoals gevelvlaggen, beachflags of raamstickers.

 
MateriaalSpinaker
Gewicht

80 gr./m2

BrandcertificaatNee
BedrukkingSublimatie
Formaat6, 7 of 8 meter lang. De skytube heeft een diameter van 45cm
AfwerkingZomen, klittenband, koord