Flag Longlife

Op werkdagen voor 21:30 besteld, de volgende dag geleverd

1  m2
8 .
25
Bekijk prijslijst
Vanafprijs voor: Flag Longlife

Description

Our Policies

Eigen drukbestand
Upload jouw bestand in een handomdraai en wij voeren automatische bestandscontrole uit.
Ontwerpen
Ontwerp zelf jouw bestand in onze online editor, keuze uit vershrilende templates.

In de derde stap van het bestellen kan je je bestand aanleveren of een eigen ontwerp maken.

Start met bestellen
cm
cm
st
Totaal:  0,3 m2

Flag Longlife: Extra sterk en duurzaam

Ben je op zoek naar een vlaggendrager die lang meegaat? Dan is Flag Longlife de perfecte keuze! Dit polyester doek heeft een grove structuur en is extra sterk. Bovendien is het licht geperforeerd en rafelt het nauwelijks, waardoor het omzomen niet nodig is. Zelfs bij windkracht één wapperen de vlaggen mooi dankzij de lichte structuur van het doek.

Hoge kleurkracht en zichtbaarheid

Flag Longlife wordt eenzijdig bedrukt met een sublimatie techniek, waarbij de doordruk 90 tot 95% bedraagt. Dit zorgt ervoor dat de prints van beide kanten duidelijk zichtbaar zijn. De kleuren blijven bovendien licht-, weer-, water- en wasecht. Het materiaal heeft een EN 13501 - Klasse B brandcertificering, wat betekent dat het brandveilig is.

Maatwerk afwerking

Bij ons kun je Flag Longlife bestellen in het gewenste formaat en mét de gewenste afwerking. Kies uit verschillende opties, zoals schoonsnijden, band en d-ringen, band en ringen, band en koord, of tunnels. Wij werken jouw doek geheel naar wens af, vanaf één exemplaar.

Downloads

  • Download Flag longlife brandcertificaat

Veelgestelde vragen

Bij buitengebruik gaat dit materiaal zo'n 3-5 maanden mee. Wil jij je klant zo lang mogelijk van z'n vlaggen laten genieten? Zorg dan dat hij ze op tijd naar binnen haalt, zeker vanaf windkracht 6. Zo verklein je de kans op schade en gaat de vlag langer mee. 

Over het algemeen lijken deze drie best veel op elkaar. Wat de materialen uniek maakt? Flag PET is onze duurzame variant gemaakt van 100% gerecyclede petflessen. Flag Longlife rafelt door z’n grove structuur minder snel. Zomen is daarom niet nodig. Vind je deze unieke eigenschappen niet zo belangrijk? Dan kun je gaan voor Flag, onze basis vlag met rondom een klassieke zoom.    

Voor binnentoepassingen wordt de sublimatie printtechniek gebruikt. Voor buitentoepassingen de UV-printtechniek. Bij sublimatie wordt de inkt verweven in de stof, het is geurloos maar niet UV-licht bestendig. Bij de UV-printtechniek wordt de inkt verhard door een UV-lamp. De inkt is krasvast en UV-licht bestendig. 

Specificaties

Materiaal Polyester
Gewicht 115 gr./m2
Brandcertificaat EN 13501 - Klasse B
Printtechniek Sublimatie
Maximale printbreedte uit één stuk 304 cm
Textuur Grove, maar toch lichte structuur
Afwerking Schoonsnijden, band en ringen, band en d-ringen, band en koord, tunnel
Binnen/buiten Binnen en buiten
Translucent Ja, voor 90 tot 95%
Wasvoorschrift Wassen (30°) en strijken (max. 110°)
Levensduur Drie tot vijf maanden, tot windkracht zes.