Probeer onze vernieuwde keuzemenu.

Reviews

4 out of 5 stars

ProPES Outdoor

Bezorging binnen 3 dagen
  • Volledig recyclebaar

  • Makkelijk vervoerbaar en niet zwaar

  • Heeft een hoge kleurintensiteit

  • Rafelt niet en heeft recyclebare ringen

Product samenstellen
cm
cm
st

Over ProPres Outdoor

Op het moment dat je met duurzaamheid bezig bent is ons ProPES outdoor doek iets voor jou! Het is een duurzaam printproduct en recyclebaar. Het ProPES outdoor doek is makkelijke opvouwbaar door het lichte gewicht. Het doek is gemaakt van polyester en is PVC-vrij.

Perfecte kleurintenties

Als iets belangrijk is bij een doeksoort zijn het de kleurintenties. Dit ProPES doeksoort heeft de meest hoge kleurintensiteit die er bestaat. Op die manier komen de prints op dit doek veel meer naar voren dan op andere doeken. Verder is het ook niet al te onbelangrijk om te weten dat het licht absorbeert. Doordat het licht absorbeert krijgt het doek een mooie matte gloed.

Duurzaamheid en uitstraling

PRoPES outdoor doek word geleverd met conische ringen. Daarnaast is dit doek perfect afgewerkt. Dit komt doordat wij speciale laser snijdtechnieken gebruiken voor onze producten. De afwerkingen kunnen in elke maat gemaakt worden. Je kunt dus zelf de maat kiezen. Door deze lasertechnieken rafelt het doek niet en hoeft het dus ook niet omgegord te worden.

Verder kunnen er ook andere afwerkingen voor het doek gedaan worden. Zo kunnen we voor je schoonsnijden, contour snijden, ronde pees en met een tunnel.

Scherp geprijsd

Op het moment dat je voor ProPES kiest zal je een goed product kopen voor een mooie prijs. Omdat het doek opvouwbaar is en dus klein ingepakt kan worden zal dit je heel wat kosten schelen doordat de verzendkosten lager uitvallen.

Extra voordelen

Naast dat het ProPES Outdoor doek erg licht is en dus makkelijk vervoert kan worden, is het doek waterdicht. Doordat het water van het doek afloopt neemt het het vuil van het doek gelijk mee, zodat het doek mooi schoon blijft.

Specificaties

Hier vindt u alle specificaties van ProPES Outdoor.

Materiaal
Polyester
Gewicht
225 gr./m²
Brandcertificaat
Nee
Printtechniek
Pigmentinkt op waterbasis
Maximale printbreedte uit één stuk
304 cm
Afwerking
Schoonsnijden, contoursnijden, conische ringen, zomen, ronde pees en met tunnel
Binnen/buiten
Binnen en buiten
Waterafstotend
Ja
Translucent
Nee

Bestand aanleveren

De benodigde marge, het bestandsformaat en de aanbevolen resolutie staan hieronder.
Onder 'Templates' vind je voorbeeldbestanden met meer uitleg.
Als je een ontwerp maakt in de ontwerpeditor hoef je zelf geen rekening te houden met de specificaties. Dit product heeft verder geen specifieke upload specificaties.

Breedte
Jouw gekozen formaat
Hoogte
Jouw gekozen formaat
Marge
1 cm rondom
Bestandsformaat
.pdf | .jpg | .ai | .eps
Afmetingen bestand
Jouw gekozen formaat + Marge
Aanbevolen resolutie
300 dpi