ProPES Outdoor

Op werkdagen voor 21:30 besteld, binnen 3 werkdagen geleverd

1  m2
15 .
96
25  m2
15 .
39
50  m2
13 .
85
100  m2
13 .
04
Bekijk prijslijst
Vanafprijs voor: ProPES Outdoor

Description

  • Volledig recyclebaar

  • Makkelijk vervoerbaar en niet zwaar

  • Heeft een hoge kleurintensiteit

  • Rafelt niet en heeft recyclebare ringen

Our Policies

Eigen drukbestand
Upload jouw bestand in een handomdraai en wij voeren automatische bestandscontrole uit.
Ontwerpen
Ontwerp zelf jouw bestand in onze online editor, keuze uit vershrilende templates.

In de derde stap van het bestellen kan je je bestand aanleveren of een eigen ontwerp maken.

Start met bestellen
cm
cm
st
Totaal:  0,3 m2

Over ProPres Outdoor

Op het moment dat je met duurzaamheid bezig bent is ons ProPES outdoor doek iets voor jou! Het is een duurzaam printproduct en recyclebaar. Het ProPES outdoor doek is makkelijke opvouwbaar door het lichte gewicht. Het doek is gemaakt van polyester en is PVC-vrij.

Perfecte kleurintenties

Als iets belangrijk is bij een doeksoort zijn het de kleurintenties. Dit ProPES doeksoort heeft de meest hoge kleurintensiteit die er bestaat. Op die manier komen de prints op dit doek veel meer naar voren dan op andere doeken. Verder is het ook niet al te onbelangrijk om te weten dat het licht absorbeert. Doordat het licht absorbeert krijgt het doek een mooie matte gloed.

Duurzaamheid en uitstraling

PRoPES outdoor doek word geleverd met conische ringen. Daarnaast is dit doek perfect afgewerkt. Dit komt doordat wij speciale laser snijdtechnieken gebruiken voor onze producten. De afwerkingen kunnen in elke maat gemaakt worden. Je kunt dus zelf de maat kiezen. Door deze lasertechnieken rafelt het doek niet en hoeft het dus ook niet omgegord te worden.

Verder kunnen er ook andere afwerkingen voor het doek gedaan worden. Zo kunnen we voor je schoonsnijden, contour snijden, ronde pees en met een tunnel.

Scherp geprijsd

Op het moment dat je voor ProPES kiest zal je een goed product kopen voor een mooie prijs. Omdat het doek opvouwbaar is en dus klein ingepakt kan worden zal dit je heel wat kosten schelen doordat de verzendkosten lager uitvallen.

Extra voordelen

Naast dat het ProPES Outdoor doek erg licht is en dus makkelijk vervoert kan worden, is het doek waterdicht. Doordat het water van het doek afloopt neemt het het vuil van het doek gelijk mee, zodat het doek mooi schoon blijft.

Downloads

Veelgestelde vragen

Met warm water en een vezeldoek. We raden reinigingsmiddelen af omdat deze de inkt kunnen beschadigen. Dit materiaal kan niet gewassen worden.

Dat is makkelijk! Je kunt het materiaal strijken op de wolstand. Leg wel een theedoek op de print voor extra bescherming.

Bij binnengebruik gaat het materiaal jaren mee. Bij buitengebruik kan de print na 6 maanden verkleuren. Het materiaal is slijtvast, maar de inkten kunnen vervagen door weersomstandigheden.

Voor binnentoepassingen wordt de sublimatie printtechniek gebruikt. Voor buitentoepassingen de UV-printtechniek. Bij sublimatie wordt de inkt verweven in de stof, het is geurloos maar niet UV-licht bestendig. Bij de UV-printtechniek wordt de inkt verhard door een UV-lamp. De inkt is krasvast en UV-licht bestendig. 

Specificaties

Materiaal Polyester
Gewicht 225 gr./m²
Brandcertificaat Nee
Printtechniek Pigmentinkt op waterbasis
Maximale printbreedte uit één stuk 308 cm
Afwerking Schoonsnijden, contoursnijden, conische ringen, zomen, ronde pees en met tunnel
Binnen/buiten Binnen en buiten
Waterafstotend Ja
Translucent Nee
Krimptolerantie 1-2%
HS-code 55121100