PVC-vrije banner

Op werkdagen voor 21:30 besteld, binnen 3 werkdagen geleverd

1  m2
15 .
96
25  m2
15 .
39
50  m2
13 .
85
100  m2
13 .
04
Bekijk prijslijst
Vanafprijs voor: ProPES Outdoor

Description

  • Pvc-vrij en milieuvriendelijk
  • Opvouwbaar voor voordelig en duurzaam transport
  • Geprint met eco-inkten voor een duurzaam resultaat
  • Geschikt voor zowel binnen als buiten
  • Geproduceerd op de hoogwaardige Durst Alpha printer

Our Policies

Eigen drukbestand
Upload jouw bestand in een handomdraai en wij voeren automatische bestandscontrole uit.
Ontwerpen
Ontwerp zelf jouw bestand in onze online editor, keuze uit vershrilende templates.

In de derde stap van het bestellen kan je je bestand aanleveren of een eigen ontwerp maken.

Start met bestellen
cm
cm
st
Totaal:  0,3 m2

Ontdek onze duurzame PVC-vrije banners

Steeds meer mensen zijn bewust bezig met duurzaamheid en de impact van hun keuzes op het milieu. Bij onze PVC-vrije banners hoef je daar niet over na te denken. Deze banners zijn geproduceerd zonder het gebruik van het schadelijke polyvinylchloride (PVC) en gemaakt van duurzame materialen zoals polyester, nylon, canvas of mesh. Hierdoor zijn ze niet alleen beter voor het milieu, maar ook nog eens recyclebaar.

ProPES FR: Brandvertragende banners voor openbare ruimtes

Onze ProPES FR banners zijn perfect geschikt voor gebruik in openbare ruimtes, zoals beurzen, festivals of andere evenementen. Ze zijn brandvertragend en voldoen aan alle veiligheidseisen. Deze banners zijn voornamelijk geschikt voor binnen- en tijdelijk buitengebruik en kunnen gebruikt worden als bouwhekdoek, dranghekdoek, hekwerkbanner, spandoek en XL-doek. Daarnaast worden ze ook nog eens geprint met milieuvriendelijke inkten en zijn ze gemakkelijk opvouwbaar.

ProPES Outdoor: Waterafstotende banners voor buiten

Ga je voor een banner die geschikt is voor buitengebruik? Dan is onze ProPES Outdoor banner de perfecte keuze! Dit materiaal heeft een waterafstotende coating waardoor vuil water er gemakkelijk vanaf rolt. Ideaal dus voor gebruik op een buitenlocatie, zoals op een bouwplaats of voor een evenement in de open lucht. De ProPES Outdoor banner is geschikt als spandoekframe, bouwhekdoek, dranghekdoek, hekwerkbanner, parasol, placemats en sierkussens. Houd er rekening mee dat dit materiaal niet geschikt is voor gebruik in openbare ruimtes vanwege het ontbreken van een brandcertificering.

Geschikte afwerkingen voor onze PVC-vrije banners

Om jouw PVC-vrije banner helemaal af te maken, kun je kiezen uit diverse afwerkingen. Zo kun je onder andere kiezen voor ringen die gemaakt zijn van hoogwaardig materiaal, waardoor ze niet snel uit het doek scheuren. Daarnaast kun je ook kiezen voor een ronde pees of tunnel. Het goede nieuws? Onze ProPES banners rafelen niet en hoeven dus niet te worden gezoomd. Zo heb je altijd een strakke en mooie afwerking.

Downloads

  • Er zijn geen downloads beschikbaar.