3M™ IJ40 - wit

Op werkdagen voor 16:30 besteld, de volgende dag geleverd

1  m2
46 .
73
10  m2
42 .
3
25  m2
35 .
93
100  m2
31 .
16
Bekijk prijslijst
Vanafprijs voor: 3M IJ40-10C - wit - comply lijm

Description

  • Witte stickers voor langlopende toepassingen

  • Geschikt voor ramen of panelen

  • Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding

  • 5 jaar garantie bij indoor toepassingen

Our Policies

Eigen drukbestand
Upload jouw bestand in een handomdraai en wij voeren automatische bestandscontrole uit.
Ontwerpen
Ontwerp zelf jouw bestand in onze online editor, keuze uit vershrilende templates.

In de derde stap van het bestellen kan je je bestand aanleveren of een eigen ontwerp maken.

Start met bestellen
Let op! Stickers met een formaat kleiner dan 10x10cm of meer dan 1.000 stuks nodig? Kies dan voor Kleine stickers voor een scherpe print met het mooiste resultaat.
cm
cm
st
Totaal:  0,3 m2

Over 3M™ IJ40 wit

Met 3M™ IJ40 wit haal je één van onze best verkopende folies in huis. En dat is niet voor niks! Deze folie heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en is voor veel doeleinden toepasbaar.

De enige voorwaarde? De ondergrond móet vlak zijn. Dankzij de Comply-lijmlaag plak je deze folie extra snel én bubbelvrij.

De 3M™ Scotchcal™ IJ40-114 is een transparante, matte polymeer gekalanderde printfolie. Deze folie is geschikt voor vlakke en licht glooiende oppervlaktes. Je kunt de folie goed gebruiken voor langdurige toepassingen, zoals voertuig- en interieurdecoratie en bewegwijzering.

Nog makkelijker plakken dankzij Comply™

Deze zelfklevende folie monteer je eenvoudig en snel. De hoogwaardige folie is namelijk voorzien van een permanente Comply™ lijmlaag, waardoor je luchtbellen eenvoudig verwijdert langs de microluchtkanalen. De folie is droog en nat te plakken.

Kies uit verschillende printopties

Bij deze folie heb je de keuze uit printen met full color en witte inkt. Met witprint creëer je bijzondere effecten op de 3M™ Scotchcal™ IJ40-114, zoals een zandstraal effect. Kies daarnaast met een glans of mat laminaat voor jouw gewenste uitstraling.

Downloads

Veelgestelde vragen

Ga uit van 1,5 cm. In de uploader geef je aan in hoeveel delen jij jouw bestand wilt opdelen. Wij houden dan rekening met de overlap, dit hoef jij dus zelf niet te doen.

Houd rekening met een verwachte levensduur van 7 jaar voor binnentoepassingen. Er zijn verschillende factoren die invloed kunnen hebben op deze levensduur. Dit materiaal is niet geschikt voor buitentoepassingen.

Voor binnentoepassingen wordt de sublimatie printtechniek gebruikt. Voor buitentoepassingen de UV-printtechniek. Bij sublimatie wordt de inkt verweven in de stof, het is geurloos maar niet UV-licht bestendig. Bij de UV-printtechniek wordt de inkt verhard door een UV-lamp. De inkt is krasvast en UV-licht bestendig. 

Specificaties

Materiaal Gewalste polymeer folie
Brandcertificaat B1
Printtechniek Latex
Maximale printbreedte uit één stuk 148 cm
Lijmlaag Permanent
Kleur lijmlaag Transparant of grijs
Montage temperatuur > 10 °C
Plakinstructie Droog plakken
Laminaat Glans
Garantie binnen 60 maanden
Garantie buiten 36 maanden
Garantie voertuigen 48 maanden
Minimale afname 0,5 m2
HS-code 39199080