Kort T-stuk

Op werkdagen voor 21:30 besteld, de volgende dag geleverd

Stel je product samen om jouw prijs te berekenen.

Description

  • Maakt een haakse koppeling tussen twee buizen mogelijk

Our Policies

Eigen drukbestand
Upload jouw bestand in een handomdraai en wij voeren automatische bestandscontrole uit.
Ontwerpen
Ontwerp zelf jouw bestand in onze online editor, keuze uit vershrilende templates.

In de derde stap van het bestellen kan je je bestand aanleveren of een eigen ontwerp maken.

Start met bestellen
st

Maak kennis met het Spandoekframe met Kort T-stuk

Het Spandoekframe met Kort T-stuk is een veelzijdige en duurzame oplossing voor jouw marketing- en reclamebehoeften. Dit frame is speciaal ontworpen om spandoeken en banners stevig vast te houden en zorgt voor een professionele uitstraling van jouw boodschap. Het korte T-stuk maakt het mogelijk om het frame gemakkelijk te monteren en te demonteren, zonder daarbij in te leveren op stabiliteit en stevigheid.

Kenmerken van het Spandoekframe met Kort T-stuk

Het Spandoekframe met Kort T-stuk is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een strak en modern ontwerp. Het frame is licht van gewicht en eenvoudig te monteren, waardoor je het snel en gemakkelijk op verschillende locaties kunt gebruiken. De speciale coating beschermt het frame tegen weersinvloeden en zorgt voor een lange levensduur. Het frame is verkrijgbaar in verschillende formaten, zodat het perfect past bij de afmetingen van jouw spandoek.

Voordelen van het Spandoekframe met Kort T-stuk

Het Spandoekframe met Kort T-stuk biedt diverse voordelen. Het is niet alleen gemakkelijk te monteren en te demonteren, maar ook lichtgewicht en compact voor transport. Dit maakt het ideaal voor gebruik op beurzen, evenementen en andere marketingactiviteiten. Daarnaast zorgt het stevige frame ervoor dat het spandoek of banner altijd strak en leesbaar blijft. Het Spandoekframe met Kort T-stuk is een kosteneffectieve oplossing voor jouw reclamecampagnes, die zichzelf op termijn terugverdient.

Downloads

  • Er zijn geen downloads beschikbaar.

Specificaties

HS-code 73071910