Textielframe

Op werkdagen voor 21:30 besteld, binnen 3 werkdagen geleverd

1  m2
17 .
25
5  m2
13 .
43
10  m2
12 .
38
25  m2
11 .
63
50  m2
10 .
88
100  m2
10 .
13
Bekijk prijslijst
Vanafprijs voor: Dekostof

Description

  • Jouw eigen formaat Textielframes

  • Kies uit zes verschillende diktes

  • Diverse toepassingen voor uiteenlopende doelen

  • Verkrijgbaar met en zonder verlichting

  • Volledig gemonteerd leverbaar in vaste formaten via Textielframe met doek

Our Policies

Eigen drukbestand
Upload jouw bestand in een handomdraai en wij voeren automatische bestandscontrole uit.
Ontwerpen
Ontwerp zelf jouw bestand in onze online editor, keuze uit vershrilende templates.

In de derde stap van het bestellen kan je je bestand aanleveren of een eigen ontwerp maken.

Start met bestellen
Een groter formaat frame nodig of een andere kleur? Start een chat met één van onze specialisten.
cm
cm
st
Totaal:  0,3 m2

Eindeloos van look veranderen is mogelijk met textielframes. Heb je liever een frame met verlichting? Ga dan voor ons textielframe met Ledverlichting. Krachtige verlichting en haarscherpe prints gegarandeerd. Je stelt jouw eigen formaat textielframes samen.

Wissel gemakkelijk van boodschap

Per seizoen, per promotie of per actie een ander doek. Dankzij het slimme opspansysteem verwissel je de peesdoeken in een handomdraai. Met de handige e-lock tool gaat dit nog gemakkelijker. Jouw klant heeft de keuze uit een zilverkleurig, zwart of wit profiel.

Kies uit verschillende stofsoorten

Bij het textielframe kies je uit zeven soorten doek: Dekostof, Dekostof Antibacterieel, Decotex, Structex, Theater, Blackback XL en Blackback Soft. Bij het LED frame heb je keuze uit Samba Backlit. Met lichtbron wordt het doek mooi egaal verlicht en heeft het een mooie scherpe uitstraling. Een absolute verrassing voor jouw klanten! Voor het gemakkelijk bevestigen wordt het doek afgewerkt met een pees.

Uitgelicht: Decotex

Decotex is een soepel polyester doek met een fijne structuur en een matte uitstraling. Het materiaal absorbeert het licht en hierdoor heb je haarscherpe en zeer gedetailleerde prints. Decotex kenmerkt zich door krachtige kleuren, een lange levensduur en heeft bovendien een B1-certificaat.

Uitgelicht: akoestisch paneel

AcousticPro® panelen maken de perfecte plek voor jouw klanten. Een ‘hard’ interieur heeft een lange nagalm en wekt irritatie en vermoeidheid op. Met AcousticPro® panelen zorg je voor een stillere, maar ook voor een gepersonaliseerde omgeving voor jouw opdrachtgever. Het akoestische materiaal bestaat voor 90% uit de katoenvezels van gerecyclede spijkerbroeken. Door deze lange vezels worden geluidsgolven goed geabsorbeerd.

Inclusief een solide frame

Het textielframe is verkrijgbaar in vier verschillende diktes, 19 mm voor wandframes, 25 en 27 mm voor wand- of plafondframe, 44 mm voor dubbelzijdige toepassingen en 80 mm voor staande en hangende toepassingen. Bij het frame met LED-verlichting heb je een profiel van 60 mm breed.

Textielframe met LED

Een textielframe met LED laat je boodschap nog beter opvallen. Ons textielframe met Ledverlichting biedt een naadloze en strakke presentatie voor je prints, perfect voor het creëren van een onvergetelijke indruk in elke ruimte. Met geavanceerde Leds en een Dibond® achterplaat, geniet je van een gelijkmatig verlichte en levendige weergave van afbeeldingen. Het frame is eenvoudig te monteren en beschikbaar in diverse formaten om aan al je wensen te voldoen. Kies ook voor een textielframe met LED en laat je prints schitteren als nooit tevoren.

Downloads

Veelgestelde vragen

Het frame wordt in een doos verpakt en waar nodig wordt extra bescherming geplaatst. Zo zorgen we ervoor dat jij of jouw klant geen beschadigd frame geleverd krijgt.

Bij een textielframe boven de 220 cm krijg je een stabilizer geleverd.

Een frame bestaat standaard uit vier delen die met een lockset in de hoeken vast worden gemaakt.

Wanneer je het doek in het frame plaatst, komt er spanning op het materiaal. Hierdoor trekken de vouwen vanzelf uit het doek.

Specificaties

Type Zonder verlichting, met LED verlichting en met Akoestisch materiaal
Minimaal formaat frame Zonder verlichting: 30 x 30 cm
Met LED verlichting: 45 x 45 cm
Maximaal formaat frame Zonder verlichting: maatwerk
Met LED verlichting: maatwerk tot 305 cm x 150 cm. Groter formaat nodig of liever een andere kleur? Neem dan contact op Sales & Service voor advies op maat.
Materiaal Zonder verlichting: aluminium
Met LED verlichting: aluminium frame met verlichting, op een achterplaat van Dibond® en een zwarte kabel van 150 cm met 230V.
Dikte Zonder verlichting: 19, 25 en 27 mm voor enkelzijdige toepassingen, 44 en 80 mm voor dubbelzijdige toepassingen. Bestel je een frame van 25, 27, 44 of 80 mm dik en groter dan 2,50 m, met de keuze ophangen aan de wand, dan krijg je bij je bestelling stabilizers.
Met LED verlichting: 60 mm
Kleur Zilver, zwart of wit
Materiaal doek Zonder verlichting: Dekostof, Decotex, Structex, Dekostof blockout, Theater, Blackback, Blackback soft en Velours. Je kunt Structex ook combineren met akoestisch vilt.
Met LED verlichting: Samba Backlit
Binnen/buiten Binnen
Extra Kies je voor een vrijstaand frame, dan ontvang je bij je bestelling 'voeten' voor het frame. Frames langer dan 4 m worden in gelijke delen opgedeeld. Bijvoorbeeld: je bestelt een frame van 6 x 3 m, dan ontvang je zes delen van 3 m lang. Dit is inclusief twee extensie sets, waarmee je de opgedeelde delen aan elkaar kunt bevestigen.
Bestandsopmaak Let op: door de rekbaarheid van het materiaal kunnen er onevenredige kaders ontstaan. Houdt hier rekening mee in je ontwerp. Zet daarom ook geen belangrijke teksten, logo’s of andere gegevens aan de zijkanten of randen van je ontwerp. Deze kunnen namelijk wegvallen. We adviseren om minimaal 3 cm marge aan te houden.