Vanaf vrijdag 4 september 2020 is het materiaal Lodi niet meer leverbaar.

Textielposter

Bezorging binnen 4 dagen
  • Textielposters in elke maat
  • Met eigen print, foto of patroon
  • Keuze uit zes breedtes
  • Inclusief stokken van beukenhout

1
Product samenstellen
cm
st

Textielposters met eigen print

Kreukvrij en met hoogwaardige print, dat zijn Textielposters! Voor Textielposters bepaal je zelf de hoogte en kies je uit zes verschillende breedtes. Het materiaal bestaat uit een kreukvrij doek van polyester. Dankzij de hoogwaardige printkwaliteit van de Alpha textiel printer komen de kleuren prachtig uit op dit soepele materiaal.

Een unieke aankleding met Textielposters

Ontwerp eigen Textielposters, met logo’s, een fraai patroon of een inspirerende afbeelding in lijn met de huisstijl van jouw klanten. Omdat je kunt kiezen uit verschillende breedtes en hoogtes, geef je elke ruimte een eigen stijl. Kleed evenementen, showrooms en kantoorruimtes aan met gepersonaliseerde Textielposters en laat zo de wanden spreken.

Met een strakke afwerking

De Textielposters zijn inclusief beukenhouten stokken. Deze worden zowel onder als boven in een tunnel bevestigd. De tunnel is afgewerkt met een stiknaad van wit garen. De platte tunnelmaat van de Textielposter is 4 cm. De zijkanten zijn lasergesneden voor een strakke afwerking en om rafelen te voorkomen. Het touwtje voor het ophangen heeft een lederlook en wordt los meegeleverd. Omdat er zoveel verschillende soorten wandmaterialen zijn, zitten er geen schroeven voor de wandbevestiging in de verpakking.

Alternatieven voor Textielposters

Als je op zoek bent naar andere aankleding voor wanden, dan is Behang wellicht een optie. Heb je geen zin om aan de slag te gaan met behanglijm? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van Textielframes met of zonder verlichting of Muurstickers met een printbreedte tot 137 cm. Welke oplossing je ook kiest, deze alternatieven bieden veel ruimte voor de boodschap van jouw klant.

Specificaties

Hier vindt u alle specificaties van Textielposter.

Extra
Inclusief twee stokken van beukenhout en een touwtje. Er kan een kleine afwijking in de kleur touwtjes zitten, het gaat namelijk om een natuurproduct.
Gewicht
Kendal: 210 gr./m2
Structex: 250 gr./m2
Afwerking
Schoonsnijden met tunnel gezoomd met witte of zwarte garen. De platte tunnelmaat is 4 cm. Let op: teksten en logo’s moeten minimaal 2 cm vanaf de tunnel staan.
Breedte doek
30, 40, 45, 60, 90 of 120 cm
Binnen/buiten
Binnen
Printtechniek
Kendal: pigmentinkt op waterbasis
Structex: sublimatie
Materiaal doek
Polyester
Brandcertificaat
B1, met uitzondering van Kendal.

Bestand aanleveren

De benodigde marge, het bestandsformaat en de aanbevolen resolutie staan hieronder.
Onder 'Templates' vind je voorbeeldbestanden met meer uitleg.
Als je een ontwerp maakt in de ontwerpeditor hoef je zelf geen rekening te houden met de specificaties. Dit product heeft verder geen specifieke upload specificaties.

Breedte
Jouw gekozen formaat
Hoogte
Jouw gekozen formaat
Marge
1 cm rondom
Bestandsformaat
.pdf | .jpg | .ai | .eps
Afmetingen bestand
Jouw gekozen formaat + Marge
Aanbevolen resolutie
300 dpi
Templates

Geen downloads

Er zijn geen downloads beschikbaar.