WalltexPro®

Op werkdagen voor 21:30 besteld, binnen 3 werkdagen geleverd

1  m2
27 .
47
10  m2
26 .
73
25  m2
25 .
85
50  m2
24 .
3
100  m2
23 .
49
Bekijk prijslijst
Vanafprijs voor: WalltexPro®

Description

  • Exclusief textielbehang

  • PVC-vrij, geurloos en stootvast

  • Matte uitstraling

  • Geen lichtreflectie

  • Kamerhoog

  • Naadloos

Our Policies

Eigen drukbestand
Upload jouw bestand in een handomdraai en wij voeren automatische bestandscontrole uit.
Ontwerpen
Ontwerp zelf jouw bestand in onze online editor, keuze uit vershrilende templates.

In de derde stap van het bestellen kan je je bestand aanleveren of een eigen ontwerp maken.

Start met bestellen
cm
cm
st
Totaal:  0,3 m2

Ontdek WalltexPro®, het geurloze, PVC-vrije, matte, waterafstotende en kras- en stootvaste textielbehang met ongekende mogelijkheden. Omdat deze wandbekleding exclusief verkrijgbaar is via ons, biedt dit jou de kans om je te onderscheiden van jouw concurrenten.

Een altijd zichtbare print

Op een wand met WalltexPro® reflecteert het licht niet en daarmee is het zeer geschikt voor ruimtes waar veel daglicht naar binnen valt. De wandbekleding is daarnaast kamerhoog tot een printbreedte van 304 cm en naadloos tot 12 m. We raden aan om het behang in één geheel te bestellen. Zo krijg je een geheel en optimaal resultaat. Ons advies is om rondom 5 cm extra te bestellen, omdat een vloer of plafond nooit helemaal recht loopt. Let hier dus op bij je opmaak.

Met hoge kleurintensiteit

WalltexPro® heeft een kreukvrije, stevige toplaag met een unieke textiellook. Dit zorgt voor een warme uitstraling en voor een hoge lichtechtheidswaarde. WalltexPro® heeft ook een C-S1-D0-certificering.

De montage van WalltexPro®

Voor deze behangsoort adviseren we de medium behanglijm. Deze lijm hoeft je niet te mengen, je kunt het meteen toepassen op de muur. Een fijne bijkomstigheid voor de monteur en de eindgebruiker: WalltexPro® is geurloos.

Downloads

Veelgestelde vragen

Je kunt dit materiaal het beste schoonmaken met warm water en een pluisvrije doek. Gebruik geen reinigingsmiddelen, deze kunnen een negatieve invloed hebben op de inkt.

Omdat MultiTexPro een materiaal is dat vocht absorbeert, adviseren wij om een lijm te gebruiken die met weinig water is samengesteld. Een goed voorbeeld hiervan is de High lijm.

Voor binnentoepassingen wordt de sublimatie printtechniek gebruikt. Voor buitentoepassingen de UV-printtechniek. Bij sublimatie wordt de inkt verweven in de stof, het is geurloos maar niet UV-licht bestendig. Bij de UV-printtechniek wordt de inkt verhard door een UV-lamp. De inkt is krasvast en UV-licht bestendig. 

Ja, dit kan. Zorg er wel voor dat het niet nat wordt, zo voorkom je schimmel. Wil je dit materiaal toepassen in een ruimte waar het altijd vochtig en warm is? Dan adviseren wij om een textielframe te gebruiken.

Specificaties

Materiaal Polyester
Gewicht 360 gr./m2
Brandcertificaat EN-13501: C-s1, d0
Printtechniek Pigmentinkt op waterbasis
Minimaal formaat 10 x 10 cm
Maximaal formaat uit één stuk 300 cm x 12 m
Afwerking Schoonsnijden
Binnen/buiten Binnen
Waterafstotend Ja
Translucent Nee
Tip We raden aan om het behang in één geheel met 5 cm rondom extra te bestellen. Zo krijg je een geheel en optimaal resultaat