Printmanagement Let's make it work

Wij verzorgen de drukwerk en aanverwante diensten voor bedrijven en instellingen die hier geen omkijken naar willen hebben, maar wel scherpe voorwaarden wensen.

Onze klanten

randstad
rabobank
unilever

Neem contact op met Drukhoek Printmanagement!

Drukhoek Printmanagement is alleen beschikbaar voor MKB-bedrijven.

Drukwerk voor bedrijven en instellingen

Drukhoek Printmanagement is een aparte tak binnen Drukhoek die zich bezig houdt met verzorgen van drukwerk en aanverwante diensten voor bedrijven en instellingen die hier geen omkijken naar willen hebben, maar wel scherpe voorwaarden wensen. Door onze jarenlange ervaring als ervaren drukwerkspecialisten en printmanagement bedrijf ( tot onze groep behoort een van de grootste printmanagement bedrijven van Europa, weten wij op welke wijze wij uw bedrijf of instelling optimaal kunnen bedienen.

De combinatie: Online prijzen + volledige ontzorging

Wij nemen uw drukwerk en aanverwante diensten geheel uit handen. Uw bestellingen plaatst u zowel gemakkelijk online ( indien gewenst ) of “gewoon” via email, telefoon of persoonlijk. Uiteraard krijgt u een vaste drukwerkadviseur met jarenlange ervaring in de markt. Daarnaast is er een team van specialisten beschikbaar met een specialist in iedere discipline. Omdat we zeker zijn van de kwaliteit en service die we leveren, bieden we al onze printmanagement klanten een 100% tevredenheidsgarantie. Wanneer er een probleem ontstaat, lossen we dat direct op en kijken we pas later naar wat de oorzaak is. Die no-nonse aanpak, dat is misschien de reden waarom ruim 150.000 bedrijven en instellingen de afgelopen jaren hun drukwerk en aanverwante diensten door ons lieten verzorgen.

Vormgeving & DTP

Het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl, het ontwerpen van een visitekaartje, spandoek en opvallend t-shirt. Onze studio met ervaren designers helpen jou met alle ontwerp & DTP vraagstukken

Inkoop & productie

Of het nu gaat om de productie van visitekaartjes, posters en spandoeken in Nederland of de inkoop van custom merchandise producten in het buitenland. Drukbedrijf heeft de kennis om zowel simpele als complexe drukwerkproducties, binnen budget en planning, tot in de puntjes te regelen.

Logistiek & beheer

Naast het ontwerp en de productie zorgen wij ook voor aflevering op de juiste plek binnen Nederland of zelfs in het buitenland. Tevens is alles, van opdracht tot aflevering te volgen in jouw eigen online account.