Probeer onze vernieuwde keuzemenu.

Reviews

4 out of 5 stars

Bloemenwinkel

Bezorging binnen 3 dagen
  • Geprint op re-board
  • 100% recyclebaar
  • Met bloeigarantie
  • Templates voor jou
Product samenstellen

Let op: Upload in de winkelwagen zelf het ontwerp van de bloem. Deze vind je onder downloads op deze pagina.

st

Op zoek naar een origineel bedankje, hartelijk gebaar of spontane verrassing voor je klant? Een bos bloemen gemaakt van re-board is altijd een schot in de roos. Water geven is niet nodig, dit boeket staat zo lang als jij wilt. Mét bloeigarantie!

Zeg het met bloemen

Rozen, lelies, tulpen om je liefde voor je klant te tonen... Of krijgt je prikkelbare collega een cactus? Voor maar liefst tien prachtige bloemsoorten hebben we templates voor je klaargezet.

Onze collega’s zetten de bloemetjes buiten

Wist je dat achter iedere bloem een verhaal schuilt? Ieder boeket staat voor een Drukhoek’er waarmee jij misschien wel dagelijks contact hebt. Check it out in het bestelproces.

Geprint op re-board

Re-board® is een extreem licht, oersterk en 100% recyclebaar karton met een duurzame look and feel. Het materiaal is geschikt voor vele binnen toepassingen, met name door het geringe gewicht en de extreme stevigheid.

Met bloeigarantie

Deze bloeiende beauties staan zolang jij wilt. Water geven is niet nodig, we raden het zelfs af. Kortom: een ideaal cadeau voor hardwerkende ondernemers en drukke huisvrouwen- of mannen met weinig tijd voor de verzorging van levend groen.

Geen specificaties

Er zijn geen specificaties beschikbaar.
Voor informatie neem contact op via de chat

Bestand aanleveren

De benodigde marge, het bestandsformaat en de aanbevolen resolutie staan hieronder.
Onder 'Templates' vind je voorbeeldbestanden met meer uitleg.
Als je een ontwerp maakt in de ontwerpeditor hoef je zelf geen rekening te houden met de specificaties. Dit product heeft verder geen specifieke upload specificaties.